Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare miniexcavator Hitachi ZX8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX8
Cod produs
W0IGVYTK-C-MI
Out Of stock
Descriere
O alternativa cu multiple beneficii asociate este pompa electrica alimentare Hitachi ZX8 din oferta noastra. Aceasta inlocuieste originalul la un nivel superior de calitate, fiind fabricata in Europa din cele mai rezistente materiale. Eficienta sporita a modelului ofera posibilitea inlocuirii chiar si a pompei mecanice de alimentare, montajul ei fiind usor de realizat. Cu toate acestea, daca doresti interventia unui specialist te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Stocul este permanent disponibil, iar pretul foarte avantajos. Daca comanzi azi, iti este livrata maine oriunde ai nevoie!
Pentru detalii suplimentare cu privire la produsele si serviciile oferite ia legatura cu consilierii nostri. Ei iti acorda toate informatiile care te ajuta sa iei decizia corecta si avantajoasa, consultanta tehnica fiind gratuita.
Pompa electrica alimentare Hitachi ZX8 e de incredere, investeste pe termen lung!
Atunci cand pompa de alimentare e gata sa cedeze, te avertizeaza din timp! Ea furnizeaza combustibilul inconsecvent si asta se resimte in functionarea motorului care tuseste, slabeste ritmul atunci cand incerci sa accelerezi sau cand vrei sa urci o panta. Sau poti ramane in pana de combustibil cu rezervorul plin! O pompa de calitate montata ca la carte te va scapa pentru multa vreme de griji!
Informeaza-te gratuit, vei face economie de timp!
Consultantii nostri sunt informati si au multa experienta! Suna-i, da-le cateva date tehnice despre utilajul tau si ei iti vor identifica defectiunea, piesa perfect compatibila si iti vor ghida intreg procesul de depanare, daca ai nevoie!
Certificatul de garantie extinsa de 1 an oferit de producator vine la pachet cu pompa electrica de alimentare pentru miniexcavator Hitachi ZX8  esti asigurat ca in cazul existentei unui defect de fabricatie vom schimba piesa cu una noua! E necesar un montaj specializat!
Poti ridica imediat pompa electrica alimentare Hitachi ZX8 din depozitul nostru. Pentru comanda asiguram livrare ultrarapida prin curier in aproximativ 24 de ore in orice zona a tarii.
Nu risca functionarea pompei de alimentare si a intregului utilaj cu o improvizatie! Un montaj specializat, stii bine, va prelungi viata oricarei piese, si implicit a intregului utilaj! Ai nevoie de un mecanic bun? Suna-ne! Avem parteneri cu ateliere mobile in toata tara asta frumoasa, imediat iti dam numarul de telefon al celui din zona ta!
Specificatii tehnice
• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Piesa poate fi montata si pe modelele Hitachi ZX8-2, Hitachi ZX8U-2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura