Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
LXW69EHN-C-IA
Out Of stock
Descriere
In gama noastra larga de pompe, vei gasi si aceasta pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110 - de ultima generatie! Ea este o varianta de succes a modelului original pe care il inlocuieste deoarece ofera aceeasi eficienta maxima in lucru. Fabricarea ei are loc sub atentia unui producator european care doreste sa ofere rezistenta indelungata si siguranta in exploatare.

Te invitam sa petreci un pic de timp alaturi de noi si sa iti spunem ce alte servicii te mai asteapta la ACN Piese Utilaje. Aici ai parte de consultanta gratuita si vei putea sa alegi exact piesa de care ai nevoie. De asemenea, ai si serviciul de mentenanta, extrem de util pentru flota ta de utilaje si implicit, pentru afacerea ta. Numara-te printre clientii nostri multumiti!

Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110 - cere o oferta cat mai curand!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Putem livra pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110 comandata indiferent de localitate, coletul fiind expediat in cel mai scurt timp. El poate fi verificat in prezenta curierului, pentru a se achita rambursul doar daca produsul primit nu prezinta nicio problema. Sau, daca doresti, poti veni la sediul nostru, chiar in aceeasi zi in care ai comandat-o, sa o achizitionezi direct.

Unul dintre colegii nostri de la departamentul tehnic iti poate face legatura si cu mecanicii nostri experimentati, prezenti in toata tara. Astfel, odata cu plasarea comenzii, iti vei putea programa si montajul piesei sau orice alta interventie necesara echipamentului tau. Detalii sau chiar o programare poti primi daca ne contactezi!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura