Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC290LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC290LC PC290NLC
Cod produs
FC7XM0OI-C-IA
Out Of stock
Descriere
Din cauza uzurii, pompa veche va trebui schimbata cu una noua, de calitate, pentru a imbunatati randamentul motorului. De aceea, noi iti oferim aceasta pompa de alimentare Komatsu PC290LC la un pret accesibil si sa poti beneficia de ea cat mai repede. Am ales sa importam acest model deoarece este fabricat in Europa la standarde inalte de calitate, dovedind rezistenta de-a lungul timpului. Produsul poate inlocui piesa originala, cu aceeasi eficienta sporita. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda.

In inima ACN-ului zace un munte de cunoastere! Apeleaza-ne tehnicienii cu incredere si afla de la ei informatii despre utilaje si piese de schimb pe care nu ai de unde din alta parte sa le afli! Informatia inseamna putere si iti garanteaza succesul in afacere! E timpul sa inveti ce inseamna intretinerea si mentenanta unui utilaj greu! Alaturi de expertii nostri, vei putea sa duci la alt nivel afacerea ta avand alaturi un serviciu complex de mentenanta!

Pompa de alimentare Komatsu PC290LC - profita de o ocazie extraordinara!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Daca doresti sa comanzi, pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC290LC pleaca din depozitul nostru impreuna cu garnitura necesara, factura si certificatul de garantie. Acesta va fi valabil 1 an de zile de la plasarea comenzii.

Pompa de alimentare Komatsu PC290LC comandata poate fi ridicata in aceeasi zi din depozitul nostru. Serviciile de curierat vor fi cele care iti livreaza piesa oriunde ai nevoie in tara, incasand rambursul la final. La receptia ei vei putea verifica integritatea si calitatea promisa in prezenta curierului.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura