Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland 555E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator New Holland 555E
Out Of stock
Descriere
Pentru o inlocuire pe termen lung a piesei uzate comanda pivotul superior New Holland 555E original. Acesta este disponibil in stocul nostru de piese Carraro pe care le ofertam avantajos astfel incat sa poti beneficia de cea mai buna calitate.

Gama Carraro este cunoscuta pentru materialele rezistente si eficienta dovedita in lucru, de accea recomandam aceste productii cu incredere.

Daca doresti sa comanzi, pivotul se poate ridica separat sau alaturi de restul componentelor din kitul complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, si il ofertam la un pret special.

Garantia ce il insoteste este valabila 12 luni de zile, timp in care orice situatii neprevazute vor fi remediate imediat.

Livrarea pieselor dureaza o zi lucratoare indiferent de localitate si este realizata prin serviciile de curierat rapid. La receptia coletului curierul asteapta ca acesta sa fie verificat si incaseza rambursul la final.

Poti ridica coletul si de la sediul nostru aflat in Bucuresti iar daca ai intrebari referitoare la produsele noastre nu ezita sa ne contactezi.

Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici deoarece avem parteneriate in intreaga tara cu specialisti din domeniu. De aceea poti programa montajul piesei sau orice interventie necesara la numerele de telefon afisate.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: FDIAYWUJ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura