Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LX885

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LX885
Cod produs
DLBR98QK-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare New Holland LX885 este permanent disponibila in depozitul nostru de piese de langa Bucuresti. Ea este un model identic originalului care se diferentiaza de acesta prin pretul mult mai accesibil. De aceea, plasarea ei in topul alternativelor de calitate este un loc binemeritat pe care producatorul european l-a asigurat. Calitatea materialelor folosite in fabricarea ei este fara cusur.

ACN Piese Utilaje te asteapta intotdeauna cu oferte avantajoase pe care cu greu le poti refuza. Fie ca sunt piese de schimb, fie ca este vorba de servicii, mereu ne gandim la tine. Ne ingrijim de utilaje ca si cum ar fi ale noastre! Vrem sa-ti fim parteneri si sa-ti oferim servicii la inalt nivel.

Pompa electrica alimentare New Holland LX885 - remarcabila in toate privintele!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu miniincarcatorul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa electrica de alimentare pentru miniincarcator New Holland LX885 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Ai nevoie de aceasta pompa electrica alimentare New Holland LX885 si o poti achizitiona in aceeasi zi in care ai plasat comanda, direct de la sediul nostru. Acest produs se poate si livra oriunde in tara, ajungand la destinatie a doua zi de la plasarea comenzii. Receptia coletului poate fi urmata de verificarea acestuia, pentru a achita rambursul doar daca pompa a ajuns fara incidente.

Tot la noi poti apela acum pentru a programa montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura