Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 960
Cod produs
UH1GT45J-M-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru un detinator de utilaje, nimic nu este mai important decat sa aiba un partener in care sa isi puna nadejdea la nevoie. Fie ca ai nevoie de piese de schimb sau de un montaj profesionist, la ACN Piese Utilaje noi suntem intotdeauna pregatiti sa te ajutam! Pe website-ul nostru usor de navigat vei gasi componentele cautate la preturi accesibile, vei beneficia de asistenta tehnica gratuita si te vei bucura de o livrare extrem de prompta. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi atunci cand isi fac aparitia defectiunile. Pentru un buldoexcavator extraordinar iti recomandam un simering pinion atac Fermec 960 nou-nout!

Cand vine vorba de munca, timpul costa bani. De ce sa iti faci necazuri si sa stagnezi din punct de vedere profesional, cand noi suntem la un click distanta? Daca fiabilitatea si un pret accesibil sunt conditiile prioritare pentru afacerea ta, atunci lasa-te pe mana noastra. Vei vedea, in catalogul nostru virtual, o gama variata de componente de cea mai buna calitate!

Alege acest simering pinion atac Fermec 960 pentru buldoexcavatorul tau si asigura-i o bariera eficienta impotriva prafului si umezelii!
Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Satul de vorbe? Atunci hai sa trecem la fapte!
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa noastra este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering pinion atac Fermec 960 vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului. Preferi sa ridici acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 960 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Un buldoexcavator de marca, o piesa de calitate si un montaj impecabil reprezinta combinatia infailibila! Daca ai nevoie de un mecanic profesionist, noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni experti pe care ii cunoastem. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau si iti vor monta piesele comandate sau executa reparatiile necesare. Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu colegii nostri din departamentul tehnic si noi ne ocupam de tot!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: UH1GT45J-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura