Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Fermec 960
Descriere
Pinionul planetar pentru buldoexcavatorul Fermec 960 este o piesa originala Carraro, disponibila imediat pentru livrare.

Pretul foarte atractiv si garantia valabila 12 luni, de la data achizitiei, trasforma aceasta piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Pinionul satelit are 31 de dinti.

Pinionul, ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l, mai departe, catre coroana butucului.

Odata cu schimbarea pinioanelor, recomandam si inlocuirea rulmentilor care asigura rotirea optima a pieselor.

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Pentru remedierea rapida si sigura a tuturor problemelor care tin de utilaj, iti punem la dispozitie echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei pot verificare starea buldoexcavatorului, la punctul sau de lucru, si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pinionul planetar ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita rambursul. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: VNA9HE5Z-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura