Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac Claas 0003497560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 0003497560
Cod produs
GF2ICH3D-M-BT
Out Of stock
Descriere
Aici tu esti prioritatea noastra numarul unu! Afacerea noastra este construita in jurul unei experiente tehnice cat mai agreabile pentru clientii nostri. Cum vei putea observa acest fapt? Prin cele doua avantaje de care vei beneficia daca alegi sa cooperezi cu noi! Acestea sunt: promptitudinea si profesionalismul cu care abordam fiecare solicitare primita, precum si calitatea exceptionala a componentelor ce ajung in catalogul nostru digital. Spre exemplu, de aceasta data iti propunem un simering Claas 0003497560 - o piesa cu un raport calitate-pret echilibrat.

Convinge-te singur si vino sa discuti cu cei mai buni din domeniu! Noi iti recomandam componenta care iti va reabilita echipamentul si care te va ajuta sa atingi succesul pe care il ravnesti. Contacteaza-ne online sau telefonic si cere oferta. Iti promitem ca vei fi extrem de multumit de modul in care abordam orice solicitare!

Un astfel de simering Claas 0003497560 nou poate fi al tau la cel mai bun pret posibil. Plaseaza aici comanda ta!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

La comandarea piesei dorite, beneficiezi de consiliere tehnica gratuita.

Un site modern si usor de navigat, un depozit foarte bine aprovizionat si un serviciu de livrari rapid. Ce altceva ti-ai mai putea dori? Un serviciu de asistenta tehnica exemplar, bineinteles! Expertii nostri te asteapta la telefon sau online, mereu pregatiti sa iti gaseasca cea mai buna solutie la problema cu care te confrunti. Nu esti sigur daca ai gasit piesa corecta sau ai intrebari despre alt produs? Nicio problema! Noi te ajutam imediat, fara niciun cost.

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering Claas 0003497560 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Traim in „secolul vitezei’’. Ce inseamna asta? Nimeni nu vrea sa piarda vremea. Exact asta iti garantam: servicii tehnice complete, livrate intr-o maniera prompta. Daca comanzi (online, telefonic sau prin e-mail) astazi piesa de care ai nevoie, maine o montezi deja pe utilajul tau! Ai nevoie de acest simering Claas 0003497560 acasa sau la punctul de lucru? Suna-ne si noi livram produsul in timp util. Alternativ, poti ridica coletul personal, in orice zi lucratoare, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Vrei sa ai un vehicul pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: GF2ICH3D-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura