Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6287

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6287
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de piese rezistente si eficiente, de aceea iti oferim pompa de alimentare echivalenta codului PN 6287.

Ea este modelul care inlocuieste originalul si ofera capacitate maxima in munca intreprinsa, prezentand un pret foarte avantajos.

Pompa este fabricata in Europa si comercializata de firma noastra la nivel national, fiind expediata din stoc propriu pentru un timp mai scurt de livrare.

Impreuna cu aceasta noi iti oferim gratuit garnitura si acordam certificat de garantie pentru situatiile neprevazute pe care le putem rezolva rapid. Acesta este valabil timp de 12 luni de zile.

Coletul ce le include pe toate il poti ridica de la depozitul nostru din Bucuresti sau ne poti comunica datele locatiei tale pentru a-l expedia. Plata in acest caz o poti achita curierului, dupa verificarea atenta a produselor primite.

Daca am omis detalii care te pot ajuta, iti stam la dispozitie. Contacteaza-ne acum sa iti putem oferi mai multe informatii si despre service-ul nostru mobil la care poti apela pentru remedierea problemelor tehnice.

Specificatii tehnice:
Pompa mecanica cu actionarea tijei de catre axul cu came are urmatoarele dimensiuni:
•Prinderea se realizeaza prin 2 suruburi dispuse orizontal la o distanta de 37 mm
•Lungimea tijei masurata perpendicular pe pompa are 25 mm
•Admisia si iesirea sunt de 8 mm

Codul pentru acest produs: AWZ4EYBN-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura