Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6264
Out Of stock
Descriere
Comanda acum pompa de alimentare echivalenta cu codul PN 6264 deoarece este cea mai buna oferta actuala.

Piesa este alternativa de succes a modelului original si este comercializata la nivel national, fiind livrata din stocul nostru permanent disponibil.

Pentru situatiile neprevazute pe care le putem remedia imediat iti oferim un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Acesta va fi inclus in coletul pe care il expediem in localitatea ta.

Livrarea se face prin curier rapid si implica achitarea rambursului la curierul care iti transporta piesa. Prioritara este insa verificarea coletului in prezenta acestuia pentru a te asigura ca produsul primit este cel dorit.

Noi te asteptam si la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa ridici piesa personal, iar pentru alte detalii suna unul din consilierii nostri tehnici.

Iti putem fi de folos daca ai nevoie de ajutor la montare sau utilajul tau necesita reparatii deoarece avem o echipa de mecanici pregatita pentru astfel de solicitari. Contacteaza-ne acum!

Specificatii tehnice:
Pompa actionata mecanic cu membrana, turnata si asamblata in Europa cu garnituri de calitate, beneficiaza in plus si de oringul pe care il adaugam gratuit in pachet. Prinderea se face in 4 suruburi avand distanta intre ele de 43 mm si 14 mm.

Codul produsului este: 6VCYNGH5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura