Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC50UG-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC50UG-2
Cod produs
D2IPVZ0E-M
Out Of stock
Descriere
Set de segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC50UG-2 este original Yanmar si se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Segmentii se livreaza la cota de reparatie 2 (+0.5 mm). La comanda, putem livra si la cotele standard sau R1.

Calitatea superioara a segmentilor ofera garantia unei reparatii de durata.

O reparatie durabila nu depinde doar de tipul pieselor achizitionate, ci si de montajul corespunzator al acestora. In acest sens, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecancii nostri colaboratori pot efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Echipa specializata alocatie tie poate verifica starea in care se afla miniexcavatorul si poate remedia toate problemele care tin de acesta. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru informatii suplimentare despre acest serviciu!

Setul de segmenti ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, te asteptam.

Codul produsului este: D2IPVZ0E-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura