Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WE190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WE190
Cod produs
4BJYPTVA-C-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti foarte multe piese de calitate la preturi atragatoare, inclusiv o gama foarte diversa de pompe de combustibil. Aceasta pompa de alimentare excavator Case WE190 este utila doar celor ce doresc rezistenta, siguranta si un pret competitiv. Pai si cine sa spuna pas la o asa oferta? Facuta pentru a rezista la multiple solicitari, pompa din oferta noastra este prima varianta de inlocuire a celei originale. Locul de provenienta este Europa, iar noi o comercializam la nivel national. In pachetul pe care ti-l vom expedia ai sa gasesti si un o-ring pentru etansarea pompei de bocul motor.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, suna-ne acum! Te rugam sa ne contactezi cu incredere. Ai consultanta tehnica gratuita si siguranta ca ce ai comandat se potriveste perfect cu utilajul tau! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Fie ca este vorba despre montarea pompei pe care o comanzi, fie ca ai nevoie de alte reparatii la tractor, noi le executam pe toate chiar si la punctul tau de lucru! Nici nu iti imaginezi cat de bine este dotata tehnic echipa noastra de tehnicieni!

Pompa de alimentare excavator Case WE190 - compatibilitate perfecta cu excavatorul tau!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Un montaj de calitate iti asigura functionarea indelungata a pompei. Pentru orice eventualitate, certificatul de garantie primit va fi valabil 1 an de zile de la data livrarii. Documentele le vei gasi alaturi de pompa de alimentare pentru excavator Case WE190 comandata.

Includem in acelasi pachet cu pompa de alimentare excavator Case WE190 noua si garnitura gratuit si le expediem in localitatea dorita. Acceptam plata ramburs, pentru a avea posibilitatea de a verifica piesa inainte. Daca preferi, poti sa ridici pompa comandata si de la sediul nostru.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura