Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator New Holland WE190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland WE190
Cod produs
DB0NPFU9-G-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa este responsabila de temperatura optima a motorului, motiv pentru care e necesar ca aceasta sa fie constant in stare foarte buna. In caz contrar, inlocuieste aceasta componenta imediat, pentru a evita defectarea motorului. Noi iti oferim o alternativa la un pret excelent, si anume pompa de apa New Holland WE190 - gata de livrare catre orice localitate. Aceasta componenta a fost produsa in Europa sub norme care garanteaza performante si compatibilitate.

Pachetul contine si un o-ring, necesar la etansarea corpului pompei si blocului motor, pentru a impiedica scurgerea lichidului de racire. Antigelul pe care il folosesti are impact asupra duratei de functionare a pompei de apa. Achizitioneaza unul cu proprietati anticorozive. Cand ai nevoie de informatii, suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau scrie-ne pe WhatsApp. Vei beneficia gratuit de consultanta tehnica.

Pompa de apa New Holland WE190 - are proprietatile unei componente de top!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Pompa de apa pentru excavator New Holland WE190 se livreaza cu certificat de garantie valabil un an, cu conditia ca pompa sa fie montata corect. Instructiunile pe care le vei primi te vor ghida pentru o instalare rapida si usoara.

Sunt necesare in medie 24 de ore de la comanda ta pentru ca pompa de apa New Holland WE190 sa ajunga la adresa, livrata de un curier. Vei achita produsul doar dupa o inspectie vizuala, in prezenta curierului. Daca ai posibilitatea, vino la sediul ACN Piese Utilaje, la 10 minute de Bucuresti. Vei putea lua produsul direct din depozit, chiar in ziua in care l-ai comandat.

Raspundem cu promptitudine la solicitarile de reparatii pentru excavator. Intervenim cu un service mobil operat de mecanici profesionisti. Apeleaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura