Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TM120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM120
Cod produs
LOGMV856-C-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau necesita o schimbare dar nu ai gasit inca oferta perfecta? Te ajutam noi! Iti punem la dispozitie pompa alimentare New Holland TM120 la un pret de principal importator.
Aceasta pompa este o fabricatie europeana de succes, fiind echivalenta cu modelul original.
Atentia la detalii si la materialele folosite fac ca aceasta piesa sa reziste o vreme indelungata.

Stii vorba aia “scump la tarate si ieftin la malai”? Speram sa nu fii tu cel care procedeaza asa. Nu te calici cand vine vorba de piese bune, cantareste bine ofertele. Si nu fii risipitor cand nu e cazul. Asta va dauna afacerii tale si, implicit, tie. Vino la ACN Piese Utilaje si descopera piesele cu adevarat calitative. Am umblat la preturi, ca sa nu fim chiar asa de “scumpi la malai” in oricare fel interpretezi sintagma.

Pompa alimentare New Holland TM120 - comanda imediat acest produs!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland TM120 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Comanda acum pompa alimentare New Holland TM120 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta. Poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea noilor componente, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. Avantajele acestui serviciu sunt timpul rapid de interventie indiferent unde se afla echipamentul si remedierea eficienta a problemelor mecanice ale utilajului.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici, poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura