Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580MXT
Cod produs
E3UHO5Z1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case 580MXT este prezenta in oferta noastra si are pretul mic. Locul de provenienta este Europa, fiind fabricata la inalte standarde de calitate. Cu ajutorul acesteia, poti inlocui cu usurinta modelul original, avand aceeasi eficienta in lucru. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. O expediem indata ce o comanzi, iar transportul dureaza doar o zi lucratoare.

Orice intrebare ai - despre pompa sau serviciile tehnice pe care noi ti le putem asigura - te poti adresa consilierilor nostri tehnici. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Pompa de alimentare Case 580MXT - cel mai bun raport calitate/pret!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 580MXT are garantie! Probabilitatea de a avea nemultumiri dupa montajul corect al pompei este minima, dar pentru orice situatie neprevazuta vei avea certificat de garantie valabil 1 an de la data cumpararii.

Daca doresti sa achizitionezi pompa de alimentare Case 580MXT personal, te asteptam la sediul nostru. De asemenea, o putem livra rapid in orice alta localitate ai nevoie de ea.

La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu optional sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura