Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru excavator Komatsu PW110R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PW110R-1
Cod produs
TB2QIZOX-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru excavator Komatsu PW110R-1 este un produs original, care se foloseste in cadrul motoarelor in 4 pistoane.
Piesa se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.

Livram garnitura in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Atunci cand situatia impune schimbarea componentelor defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegeti produse de origine controlata, care asigura o etansare de calitate. Rezistenta crescuta a garniturii pentru galeria de evacuare Komatsu are o durata de exploatare mult mai lunga decat a unei piese aftermarket.

Pentru a va bucura de o reparatie care dureaza, nu doar calitatea produselor achizitionate conteaza, ci si manopera. De aceea, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al excavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot remedia sigur si rapid toate defectiunile sale tehnice. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Livram produsul nou in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica garnitura de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: TB2QIZOX-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura