Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare PN 6086 PN6086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6086, PN6086
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o pompa de alimentare noua pentru utilajul tau?

Atunci alege-o pe cea mai buna si utilajul va functiona la capacitate maxima.

Aceasta pompa echivalenta codului PN 6086 este fabricata la standarde europene iar daca exista posibilitatea de a avea probleme, noi o schimbam fara costuri suplimentare. Vei avea garantia valabila 1 an care sa te scuteasca de alte cheltuieli.

Calitatea pe care aceasta pompa o prezinta este echivalenta modelului original iar pretul este cel mai avantajos pe care il poti gasi. Pe langa acestea, nu va trebui sa achizitionezi garnitura separat deoarece vine la pachet cu pompa.

Vino la sediul nostru din Bucuresti unde vei gasi acest produs disponibil, sau suna acum pentru a comanda in alta localitate. Fiind prezenta in permanenta in stocul nostru avem posibilitatea de a o livra pentru a doua zi lucratoare. Pentru evitarea oricarei nemultumiri poti deschide coletul in prezenta curierului si sa achiti rambursul dupa verificare.

Comanda acum sunand unul din angajatii nostri iar daca apar defectiuni la utilajul tau tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Noi vom trimite echipa noastra de service mobil iar tu te vei bucura de un utilaj fara probleme.

Specificatii tehnice:
Pompa de alimentare echivalenta codului PN6086 are:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia de 1/2’’
•Iesirea de 1/2’’

Codul acestui produs este: ZHF6R8NQ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura