Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
U60TM7AF-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, recomandarea noastra este sa inlocuiesti piesele uzate sau defecte cu unele de calitate, care sa asigure o reparatie de durata, eficienta. Regasesti acum pe site-ul nostru, printre mii de piese, accesorii si consumabile, si acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-2 prezentat in imagini. Este un produs nou, original, pe care il gasesti in oferta noastra la un pret promotional.

Senzor cutie viteze Komatsu WB93R-2 - calitatea face diferenta! Investeste in functionarea eficienta a utilajului pe care il detii!

Pentru a verifica compatibilitatea acestei piese cu utilajul tau, personalul calificat al firmei iti sta alaturi. Venim in intampinarea ta cu oferte personalizate si cu solutii complete, care sa raspunda tuturor nevoilor pe care le ai in acest moment. Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta piesa. Ei te pot pune in contact si cu specialisti, care te pot ajuta la montaj sau la reparatii ulterioare.

Mai mult, se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Un astfel de senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 vine insotit de factura si certificat de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in cerere, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-2 comandat.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un tehnician din zona ta de activitate.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa: 2pini
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura