Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB142-5
Cod produs
68UCD3EK-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare, in conditii de eficienta sporita. Mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv acest senzor cutie viteze Komatsu WB142-5 - din imagini.
Este un produs nou, original, pe care il propunem spre vanzare la un pret de exceptie. Despre acesta, ar fi multe de povestit. Provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, dand dovada de o calitate la nivel inalt.

Senzor cutie viteze Komatsu WB142-5 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Alege calitatea!

Apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii tehnici ai firmei daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care te intereseaza, cu buldoexcavatorul. Unul dintre ei iti poate acorda consultanta tehnica gratuita!

De asemenea, contacteaza-ne, pentru ca venim in intampinarea ta cu solutii complete si oferte personalizate, care sa raspunda nevoilor pe care le ai in acest moment. Inclusiv pentru detalii despre acest senzor sau serviciile pe care le poate asigura firma noastra. Ca sa faci alegerea potrivita, poti sa ne suni sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie, inclusiv despre mecanicii nostri colaboratori!

Odata ce comanda a fost plasata, un astfel de senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5 ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul ei de garantie, valabil 6 luni, de la data cumpararii.

Acest senzor cutie viteze Komatsu WB142-5 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. In plus, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal piesa de schimb comandata.

Daca vrei, te putem pune rapid in legatura cu un tehnician. Oricand, tehnicienii firmei sunt aproape daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ programul de diagnoza si deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, dispunem si de mecanici colaboratori, care pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa produsului are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura