Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB156-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156-5
Cod produs
CPAKO4VY-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de senzor cutie viteze Komatsu WB156-5 precum cel din imagini este o piesa noua, originala, care se gaseste acum in oferta firmei la un pret foarte accesibil.
Este piesa ta? Pentru a plasa o comanda, ai doua optiuni:

Apel telefonic
Completarea formularului de pe site

Atunci cand ai nevoie de piese noi pentru buldoexcavatorul tau, alege prioritar doar componente originale, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere.

Senzor cutie viteze Komatsu WB156-5 - promite sa nu te lase la greu! Raportul pret-calitate va fi pe masura asteptarilor tale!

iti oferim imediat detalii, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra. Iti facem cunoscute si serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani! Succesul tau este si succesul nostru!

Un astfel de senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB156-5 ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp, insotit de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul cumpararii.

Un asemenea senzor cutie viteze buldoexcavator Komatsu WB156-5 comandat va ajunge in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul atunci cand il primesti, inainte de a achita.
Pentru a intra direct in posesia acestui senzor, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Tehnicienii firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ:

Programul de diagnoza
Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau

Asiguram montajul pieselor noi achizitionate din oferta noastra, dar si alte reparatii la instalatia electrica a utilajului tau.
Cere detalii despre acest serviciu unuia dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Mufa senzorului din imagini are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura