Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor pentru cutie de viteze Carraro 4WD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 4WD
Cod produs
NKPM4DVT-RE
Out Of stock
Descriere
O fi acest senzor cutie viteze Carraro 4WD o piesa de schimb de mici dimensiuni, dar prezenta sa in schema utilajului este mai mult decat necesara! Avem o veste buna pentru tine. Stocul pentru aceasta piesa de schimb este reinnoit constant. Fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, senzorul nostru promite sa nu te dezamageasca. Va contribui la performanta utilajului tau, dand tot ceea ce are mai bun. Mizeaza pe calitatea superioara a acestui produs original Carraro intrucat vei avea doar de castigat! Mai mult, vei simti diferentele inca de la prima activitate. Altfel isi va desfasura utilajul activitatile, fiind echipat corespunzator!

Bunastarea clientilor nostri = succesul nostru! Intrucat tinem la fiecare client ce a ales sa ne treaca pragul, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. In cazul in care, te confrunti cu o situatie neplacuta ce te copleseste, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti vom intinde o mana de ajutor, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Sub indrumarea noastra, vei reusi sa identifici solutia eficienta si rapida intr-un timp util. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale! Stii unde ne poti gasi - un apel/ mesaj distanta!

Senzor cutie viteze Carraro 4WD - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Ia legatura cu noi!
Exista mii de piese de schimb! Cele mai bune prietene ale utilajului, acestea ii sunt alaturi, activitate de activitate, contribuind la functionarea sa eficienta. Cat despre aceasta senzor cutie viteze Carraro 4WD din imagini, el se monteaza la furcile care selecteaza treapta de viteza, pentru citirea treptei selectate.

Performanta? Aici suntem!
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica. Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca poti apela la ajutorul cuiva. Beneficii peste beneficii, printre care se numara:
• Identificari corecte, rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montaj

Garantie
Senzor pentru cutie de viteze Carraro 4WD - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 12 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Comanzi astazi, iar in aproximativ 24 de ore curierul te va contacta! Cum poti plasa o comanda? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. Stim cat de pretios poate fi timpul. Motiv pentru care, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru vast si iti ridici personal piesa de schimb.

Montaj
Un montaj ca la carte te poate scuti de multe situatii neplacute! Iar acesta este posibil doar cu ajutorul specialistilor din domeniu. Maini de aur, ce sa mai! Vor monta piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

• este o componenta de calitate superioara, garantata, si are o mufa cu 2 pini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura