Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze buldoexcavator Komatsu WB93R-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5E0
Cod produs
9Q3JETIZ-RE
Out Of stock
Descriere
Iti oferim de fiecare data, la problemele tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau, pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede! Avem pe stoc mii si mii de piese, accesorii si consumabile, inclusiv acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5E0 din imagini.

Este o piesa noua, originala, pe care o propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos. Acesta provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale!

Senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5E0 - pregatit pentru exploatare intensa! Prezent, oricand, in depozitul nostru!

Consilierii firmei iti stau la dispozitie imediat daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii piesei care te intereseaza cu buldoexcavatorul din dotare. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi cu incredere. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Livram acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5E0 insotit de factura si certificat de garantie valabil 6 luni, de la data cumpararii.

Expediem produsul original in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea verificarii coletului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta componenta super fiabila si rezistenta direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi. Completeaza cererea de pe site-ul nostru!

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un colaborator al nostru din zona ta de activitate.
Tehnicienii firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ:

Programul de diagnoza
Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau

Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa acestuia are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura