Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526 526S 526-56
Cod produs
J12RHFL5-M-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand schimbi piese avariate ale utilajului, cel mai bine ar fi sa te indrepti spre piese de origine controlata pentru ca au o rezistenta crescuta la uzura si la socuri. Biela incarcator telescopic JCB 526 este o astfel de componenta originala, prezenta in oferta noastra la un pret promotional. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele 2 parti si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Piesa este fabricata in Marea Britanie, dar o expediem imediat, oriunde ai nevoie! In 24 de ore curierul ajunge in fata usii tale!

Prin utilizarea pieselor originale, prelungesti durata de utilizare a echipamentelor tale. Daca folosesti piese alternative, exista posibilitatea deteriorarii intregului angrenaj din cauza duritatii si prelucrarii diferite. In plus, piesele originale scad, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului. Greutatea optima a unei biele originale previne aparitia vibratiilor cauzate de eventualele diferente, vibratii care pot uza prematur arborele. Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rog sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Biela incarcator telescopic JCB 526 - durata foarte lunga de utilizare!

Principiul de functionare al unui motor cu ardere interna consta in transformarea energiei produse in urma arderii amestecului aer-combustibil in lucru mecanic, disponibil la arborele cotit. Biela face posibila preluarea si transmiterea fortei de presiune a gazelor din cilindru catre arborele cotit. Biela este supusa la solicitarile simple de intindere, compresiune, incovoiere, toate fiind produse de actiunea comuna a fortei de presiune a gazelor si a fortelor de inertie a pistonului, boltului si segmentilor.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 526 vine insotita de o garantie valabila 6 luni, de la momentul achizitiei. Documentele care vor fi regasite in colet se vor pastra pentru orice eventualitate!

Livram biela incarcator telescopic JCB 526 noua in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla incarcatorul telescopic si pot remedia defectiunile tehnice ale utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu, contacteaza departamentului tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura