Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526
Cod produs
CWN5JUX9-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB 526 o gasesti in oferta noastra la cel mai bun pret. Este o productie europeana folosita cu succes in locul originalului, cu eficienta garantata! Nu mai ai niciun motiv sa amani vreo inlocuire si sa-i complici viata utilajului si mai rau. Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija si este perfect compatibila cu incarcatorul telescopic. Pune mana pe telefon sau scrie-ne direct pe site, iar maine vei avea pompa de motorina direct pe presul din fata casei sau oriunde vrei sa ti-o expediem!

Nu ezita sa ne contactezi, deoarece poti cere si alte informatii de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivita pentru utilajul tau. Cere oferta consultantilor nostri, iar, pe langa informatiile legate de piesa dorita, vei afla compatibilitatea exacta cu tipul de utilaj pe care il detii. Iti recomandam ca odata cu pompa sa schimbi si filtrul de combustibil si, daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa soliciti echipa noastra de mecanici. Orice ai avea nevoie pentru incarcatorul tau telescopic, echipa noastra de profesionisti este gata sa-ti ofere! Piese, servicii, pe toate ti le punem la dispozitie!

Pompa de alimentare JCB 526 - performanta pe termen lung!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Este un produs de calitate si are garantie valabila 12 luni de zile de la data cumpararii. Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 526 va avea alaturi toate documentele necesare!

Putem livra pompa de alimentare JCB 526 in orice locatie doresti si pentru a avea siguranta ca platesti produsul dorit, iti sugeram sa deschizi coletul in prezenta curierului. Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata de axul cu came printr-o tija
Se monteaza cu 3 suruburi
Are 45 mm distanta intre centrele gaurilor
Admisia este de 3/8’’
Iesirea este de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura