Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526
Cod produs
PJ9FN541-C-MI
Out Of stock
Descriere
Zi de zi prietenul tau, utilajul te ajuta in munca grea pe soare arzator sau pe ploaie torentiala. Acum i-a cedat pompa de alimentare? Ar merita si el o pompa alimentare JCB 526 de foarte buna calitate din depozitul nostru! E produsa in Europa, are toate referintele tehnice ale originalului, la un pret fara concurenta! Calitatea pieselor pe care le montezi determina rezistenta pe termen lung a utilajului, iti recomandam cu incredere aceasta pompa rezistenta si eficienta. Unde mai pui ca o avem pe stoc, poti veni acum sa o iei! Sau cel mai tarziu, maine ti-o aduce curierul la comanda, poti deja sa chemi mesterul sa o monteze!
Suna-l pe consultantul nostru pentru orice nedumerire, de exemplu intreaba-l daca pompa este compatibila cu utilajul tau! Sau intreaba-l de un numar extrem de util de telefon: al mesterului, partenerul nostru cu atelier mobil, care sa te ajute la montaj pe teren, acolo unde utilajul tau s-a blocat! Suna-l, vei proba cat este de eficient si de competent, are toate datele pentru tine!
Pompa alimentare JCB 526 este tot ce-si poate dori motorul tau, investeste in calitate !
Alimentarea constanta a motorului cu combustibil este esentiala pentru buna lui functionare, si asta face pompa de alimentare. Daca pompa este pe cale de a ceda, se simte imediat: motorul merge in socuri, porneste greu sau deloc, acceleratia este lenta, sau, desi ai rezervorul plin, ramai in pana de combustibil! De la primele semne de avarie schimba pompa de combustibil, nu astepta sa intre in colaps! Investeste intr-o pompa de calitate, monteaz-o corect si vei avea un utilaj revigorat ca la prima tinerete!
Suntem aici, intreaba-ne! Consultanta e gratis!
Ai ramas in pana in tara nimanui? Utilajul tau e capos ca un catar, nu porneste si pace? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, le dai cateva detalii si ei iti depisteaza defectiunea si iti recomanda piesa ideala pentru utilajul tau!
Certificatul de garantie extinsa pentru 1 an, pompa de alimentare pentru incarcator frontal JCB 526  si factura vor fi in colet la livrare. Conditia este sa o montezi corect si ai garantia exploatarii ei intense mult si bine!
Pompa alimentare JCB 526 este pe stoc, pleaca din depozit in ziua comenzii si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Plata ramburs se face dupa ce ai verificat continutul coletului.
Pompa de alimentare este inima motorului, ea ii pompeaza combustibil, ce poate fi mai important? Hai sa nu ne jucam, adu-i un mester care s-o instaleze corect si te vei bucura de activitatea ei ritmica zi de zi multe zile de aici incolo!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura
Piesa este compatibila si cu modelele JCB 526, JCB 526LE, JCB 526S, JCB 526S-LE, JCB 526-55
Trimite mesaj
Din Gura in Gura