Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru miniincarcator JCB Robot 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 190
Cod produs
RSND5W72-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela miniincarcator JCB Robot 190 este o piesa de origine, care se gaseste acum in depozitul nostru, iar tu o poti cumpara la un pret promotional. Biela pe care ti-o prezentam este fabricata in Marea Britanie si se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua parti si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Fata de alte modele, aceasta biela are greutatea perfecta care va preveni stricarea arborelui cotit. Comanda ta ajunge incredibil de repede la tine. Nu conteaza ca esti in celalalt capat al tarii, tot 24 de ore va face pana la usa!

Nu lasa uzura pieselor sa stea in calea performantelor utilajului tau! Tu esti primul care poate da o mana de ajutor! Iata cateva semne de uzura care nu trebuie ignorate daca vrei ca utilajul tau sa nu te lase la greu: vibratii, socuri, vechime, scurgeri de lichide etc. Acestea sunt simptome care ar trebui sa te puna in alerta. Pentru evitarea problemelor grave ulterioare, ia legatura cu un service specializat. ACN Piese Utilaje iti poate da cea de-a doua mana de ajutor! Contacteaza-na si hai sa facem echipa pentru echipamentul tau!

Biela miniincarcator JCB Robot 190 - mentine arborele cotit intr-o stare buna!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Biela pentru miniincarcator JCB Robot 190 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni de la data cumpararii. Este bine sa pastrezi toate documentele care insotesc piesa pe toata perioada de garantie!

Biela miniincarcator JCB Robot 190 ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Daca preferi, pentru a ridica pachetul cu piesa comandata direct de la sediul firmei.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura