Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator JCB Robot 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 190
Cod produs
H27WNYE4-A-MI
Out Of stock
Descriere
Dupa indelungate cercetari in sfera utilajelor care au nevoie de suport tehnic, piesele de schimb au devenit vedetele incercarilor de a creste performanta! Cu o piesa de schimb bine formulata, lucrata in detaliu si imbuatatita pentru rezistenta, putetea utilajului se schimba complet. Aceasta pompa apa miniincarcator JCB Robot 190 este o piesa de motor, super bine cotata in categoria ei, fabricata cu stiinta si responsabilitate! Supranumita si „inima utilajului”, pentru personalitatea dinamica in care pompeaza fara incetare, aceasta promite sa reziste pe o perioada indelungata de exploatare! Reprezinta, asadar, o invenstitie pe termen lung, asemenea celorlalte piese de schimb din colectia noastra! Gazduita permanent la noi in depozit, este usor de livrat, oriunde in tara!
De cele mai multe ori ne este usor sa ne dam seama de idealurile pe care le are un client! Cum? Observand eforturile pe care acesta le face pentru o rutina de munca mai eficienta! Un muncitor care a inteles ca investitiile lui sunt vitale pentru cresterea performantelor, este capabil sa-si asume cateva schimabri in rutina de munca. Odata asumate, aceste schimbari ii sporesc productivitatea si, in timp, ii vor aduce economii considerabile!

Ai un utilaj mofturos? Ofera-i tot ce e mai bun!
Aceasta pompa de apa pentru miniincarcator JCB Robot 190 este prelucrata asa cum se cuvine, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Putem sa-ti oferim mai mult decat piese de schimb!
Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!

Ne mandrim cu produse de top, dar si cu o implicare unica din partea angajatilor! Practic, daca vreodata treci prin dificultati, sau ai nemultumiri in privinta achizitiilor tale, atunci vom rezolva totul impreuna, in favoarea ta! Aceasta pompa apa miniincarcator JCB Robot 190 primeste si un certificat de garantie pe o perioafa de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem din ce in ce mai rapizi! Utilajele au nevoie de reparatii in timp util, asa ca facem eforturi la expediere! Primesti aceasta pompa apa miniincarcator JCB Robot 190 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand piesa de schimb incepe sa-si intre in rol.
Ai grija la toate detaliile! Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB Robot 190, JCB Robot 190HF, JCB Robot 190T, JCB Robot 190THF.

Codul produsului: H27WNYE4-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura