Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu 6735711721

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 6735711721
Cod produs
35IZ71FT-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim de fiecare data la problemele tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau, pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede! Avem pe stoc si o gama larga si foarte variata de pompe de alimentare, inclusiv pompa de alimentare Komatsu 6735711721 pe care ti-o recomandam cu incredere. Prezinta cel mai bun raport calitate/ pret. Se fabrica in Europa la cele mai bune standarde pentru a tine locul modelului original fara probleme. Pentru a plasa comanda, este suficient sa ne suni sau sa ne contactezi direct pe site.

Toate informatiile suplimentare de care ai nevoie iti sunt oferite de consilierii nostri tehnici. Daca utilajul tau prezinta probleme tehnice sau ai nevoie de ajutor la montare, solicita echipa noastra de mecanici. La alegerea oricarei piese de schimb de pe site-ul nostru, ai consultanta tehnica gratuita. Utilajul tau va avea parte de un tratament regesc daca il lasi pe mainile mecanicilor nostri! Suntem porniti sa te facem client fidel, motiv pentru care, toate serviciile functioneaza perfect!

Pompa de alimentare Komatsu 6735711721 - ofera-i utilajului tau o piesa buna!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare Komatsu 6735711721 are garantie! Este o pompa de calitate superioara, de aceea are certificat de garantie valabil 1 an de la data cumpararii.

Livram pompa de alimentare Komatsu 6735711721 comandata in toata tara, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si poti verifica pachetul primit, inainte de a face plata. De asemenea, piesa poate fi adusa in localitatea in care se afla utilajul, de echipa de service mobil, care poate sa monteze piesa sau sa efectueze o reparatie la echipamentul tau. Pentru a ridica pompa direct de la sediul firmei, te asteptam in apopiere de Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea este de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura