Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110, New Holland B110B
Cod produs
SE7QF8VO-AS
Out Of stock
Descriere
Ce faci atunci cand te vezi in fata unui impediment? Cum alegi sa-l combati si cum ai de gand sa il previi pe viitor? In lumea noastra tehnica vei gasi raspunsul! Incepem prin a-ti sugera sa te concentrezi pe calitatea pieselor de schimb! Aceste elemente care determina conditia masinariei tale! Daca sistemul de transmisie sufera modificari, fii sigur ca acest pinion planetar New Holland B110 il va pune pe picioare! Ai incredere in ceea ce creeaza Carraro!
Cum ar spune Voltaire - ’’Viata este un naufragiu, dar nu trebuie sa uitam sa cantam in barcile noastre de salvare’’. O atitudine plina de pozitivitate si determinare va combate orice problema! Preda-ne noua toata tensiunea si da-ne voie sa te eliberam de griji! Ti se pare ca problema ta este mare? Nu exista dificultate din care sa nu fi iesit pana acum! Nu atata timp cat detinem un intreg arsenal de informatii de actualitate!

Acest pinion planetar New Holland B110 dispune de exploatare indelungata!
Caci asta se intampla acolo unde calitatea patrunde! Rolul unei piese este bine stabilit, insa maniera in care este indeplinit face diferenta! In ceea ce priveste acest pinion planetar New Holland B110 nu este cazul sa iti faci griji! Este o piesa prelucrata din metal tratat termic pentru a se opune coroziunii! El se va integra la fix in sistemul de transmisie al utilajului si va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale.

Informatia naste performanta!
Crede-ne pe cuvant! Acolo unde informatia patrunde, lucruri marete se infaptuiesc! Pentru ca orice domeniu cunoaste o evolutie vizibila prin prisma dezvoltarii tehnologiei! Acest fapt este valabil si in cazul acestei industrii! Din acest considerent, am infiintat serviciul gratuit de consultanta care sa iti puna la dispozitie cele mai fresh informatii! Alaturi de consultantii nostri pasionati vei sti sigur ca ai ales piesa ideala! Poti beneficia chiar de un plan doar al tau pe care sa-l urmezi cu strictete pentru sporirea productivitatii!

Fiecare produs dispune de un certificat de garantie! Acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B110 beneficiaza de garantie timp de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Alaturi de noi, totul se desfasoara in siguranta!

Nu vrei sa mai bati pasul pe loc si iti doresti sa iti reiei activitatea in cel mai scurt timp? Ne grabim cu expedierea produsului! Acest pinion planetar New Holland B110 va ajunge la tine in numai 24 de ore indiferent de locatia ta! Trebuie doar sa ne suni sau sa aplici pe site si demaram procedurile necesare!

Un montaj profesional se va remarca de la o posta! Doar atunci vei fi sigur ca piesa aleasa isi poate dovedi calitatea pe termen lung! Noi iti livram piesa intacta, tu ai grija sa o mentii asa! Din experienta iti sugeram sa instalezi piesa intr-un atelier specializat si sa nu te lasi prada tertipurilor improvizatiilor! Ai grija de investitia ta si de timpul tau!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura