Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Arbos 25061567

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Arbos 25061567
Cod produs
2JTI3QG6-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Arbos 25061567 este fabricata in Uniunea Europeana, dar se livreaza imediat, direct de pe rafturile depozitului nostru. Are cel mai bun raport calitate/pret, iar specialistii te asigura de perfecta compatibilitate cu echipamentul pe care il detii. Stocul este permanent disponibil, deoarece este o piesa de calitate garantata, eficienta, pe care o poti folosi in inlocuirea originalului fara probleme. O comercializam la un pret avantajos! Transportul catre destinatia aleasa de tine dureaza foarte putin!

Mai multe detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, iti putem oferi daca ne contactezi telefonic sau prin e-mail. In acelasi mod poti plasa si o comanda, iar inainte de asta, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care prezinta interes pentru tine. Nu exista chestiune tehnica la echipamentul tau care sa nu poata fi rezolvata de echipa noastra de specialisti! Asadar, intra in contact cu noi si spune-ne care ti-e problema!

Pompa de alimentare Arbos 25061567 - investeste in utilajul tau!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare Arbos 25061567 are garantie valabila un an de zile. Factura si certificatul de garantie vor fi in colet. Te rugam sa le pastrezi!

O expediem in toata tara, cu ajutorul serviciilor de curierat. Iti garantam timp scurt de asteptare si, in prezenta curierului, poti deschide coletul si verifica pompa de alimentare Arbos 25061567 inainte de achitarea rambursului. Poti ridica pompa comandata si direct de la sediul firmei.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura