Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5040
Cod produs
W61P7QVU-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TD5040 este prezenta in depozitul nostru. Pretul de vanzare este potrivit oricarui buget, iar calitatile sale satisfac toate nevoile utilajului tau! Pompa de motorina este de foarte buna calitate, fiind similara originalului. Eficienta sa este garantata de materialele rezistente din care a fost realizata. Pachetul expediat catre tine include si garnitura. Cele doua componente vor ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comenzii!

Varsta unui utilaj este un factor care ar trebui monitorizat constant. In functie de asta, vei putea sa-ti dai seama gradul de uzura al unor piese. Dar cel mai bine te ajuta un specialist care ii stie toate chichitele si ascunzisurile. De aceea, noi iti recomandam un serviciu personalizat de mentenanta. Avand un sprijin profesionist alaturi, vei putea din timp sa tai raul de la radacina si sa-i redai suflul nou si proaspat de altadata. Te asteptam oricand cu mai multe informatii utile despre echipamentul tau.

Pompa de alimentare New Holland TD5040 - nu rata aceasta oferta!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5040 dispune de garantie valabila 12 luni. Prin montarea corecta a acestui produs, sansele sunt minime sa apara probleme. Pastreaza totusi documentele care insotesc pompa.

Daca doriti sa achizitionati pompa de alimentare New Holland TD5040 imediat, va asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Sau expediem piesa prin curier rapid, oriunde in tara. Plata ramburs poate fi achitata dupa verificarea coletului.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura