Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6070

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6070
Cod produs
HQETNCOG-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland T6070 este un articol ce detine merite deosebite in privinta calitatii si este cea mai buna alegere de inlocuire a pompei defecte! Poate fi achizitionata la un pret foarte bun. Fabricantul ne-a asigurat ca este compatibila cu tipul acesta de tractor si va aduce o imbunatatire considerabila modului de functionare a motorului. Pe langa pompa de motorina, primesti gratuit un o-ring. Aceste este fabricat din cauciuc maleabil ce va usura modelarea pe conturul pompei. Comanda acum cu incredere!

Afla de la expertii nostri cum trebuie sa iti intretii utilajul si ce piese i se potrivesc! Serviciul gratuit de consultanta tehnica este la indemana tuturor clientilor! De asemenea, serviciul de mentenanta nu ar trebui trecut cu vederea. Acest serviciu iti va permite sa obtii beneficii si mai mari la o scara mult mai larga. Afla toate informatiile care pot face diferenta intre o afacere mediocra si una cu un succes rasunator! ACN Piese Utilaje face minuni pentru utilajele si afacerea ta!

Pompa de alimentare New Holland T6070 - o piesa cu adevarat rentabila!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

In livrare, se adauga garnitura si garantia valabila un an de zile de la data livrarii. Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T6070 va sosi la tine cu toate documentele necesare!

La depozitul nostru din apropiere de Bucuresti te asteptam daca doresti sa achizitionezi piesa imediat, iar peste tot in tara putem transporta piesa prin curier rapid. La livrare exista posibilitatea de a verifica continutul coletului primit in prezenta curierului, care incaseaza plata ramburs dupa ce clientul este multumit de produs.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Prinderea in 2 suruburi, cu distanta dintre centrele gaurilor 45mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53mm
Intrarea de 12mm diametrul interior
Iesirea de 12mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura