Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Case J933254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case J933254
Cod produs
UAL1N5GY-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case J933254 este fabricata in Uniunea Europeana si are o calitate deosebita, la un pret foarte bun. Pompa pe care ti-o recomandam poate inlocui cu usurinta piesa originala si o regasesti disponibila in depozitul nostru! La achizitionarea piesei, se adauga gratuit si garnitura. Componenta a fost testata pentru a asigura o utilizare indelungata in conditii solicitante. Te poti apuca deja de reparatie pentru ca ajunge in doar 24 de ore la tine!

Poti comanda foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul tau sau sa verifici daca ai identificat corect problema tehnica. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp posibil! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de alimentare Case J933254 - produs testat sa asigure rezistenta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare Case J933254 vine insotita de factura si certificatul de garantie disponibil 1 an.

Pompa de alimentare Case J933254 ajunge la tine in 24 de ore! Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat oriunde in tara, avand posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de efectuarea platii. Ai posibilitatea sa ridici coletul si din depozitul nostru.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura