Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6000
Cod produs
4AUKPHW6-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland TS6000 este cea mai de succes versiune a modelului original! Recomandam cu incredere aceasta piesa de calitate fabricata in UE la standarde cu adevarat inalte! Investeste in tractorul tau si da-i sansa motorului sa se simta protejat si capabil sa functioneze perfect! Garnitura se ofera gratuit in livrare. Este complet diferita de cea clasica pe care o modelai cu greu, acum este din cauciuc moale si va fi usor sa etansezi pompa de motorina de blocul motor. Plaseaza comanda, iar pachetul ajunge la tine in decurs de o zi lucrartoare.

Recomandarea noastra este sa te gandesti din timp la necesitatile echipamentului tau. Altfel, risti ca in mijlocul unei activitati cu el sa apara probleme tehnice. O inspectie tehnica temeinica la inceput este exact ce trebuie facut si nu e de preferat sa sari aceasta etapa. Nu e de ajuns sa il inspectezi tu, poate te pricepi, nimic de zis, dar un specialist cunoaste toate detaliile si poate punctul pe “i” mult mai repede si eficient. La ACN gasesti expertii in mecanica de care ai nevoie si poti apela cu incredere la serviciile lor.

Pompa de alimentare New Holland TS6000 - pentru un utilaj de invidiat!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantia valabila un an o vei regasi in colet. Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TS6000 va veni insotita de toate documentele si te rugam sa le pastrezi pentru orice eventualitate!

Cu ajutorul serviciilor de curierat, pompa se poate livra oriunde in tara si se poate verifica coletul inainte de a plati rambursul. Pompa de alimentare New Holland TS6000 poate fi achizitionata si de la sediul nostru din preajma Bucurestiului.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura