Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Case TX742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX742
Cod produs
0E6LGZM8-IA
Out Of stock
Descriere
Cum faci ca utilajul tau sa redevina functional rapid? Ii comanzi piese de calitate! Pompa de alimentare Case TX742 este un articol pe care ti-l propunem fiind foarte siguri de ceea ce facem! Fabricata in UE, este o piesa de calitate superioara care va determina incarcatorul telescopic sa dea randamentul maxim. Din punct de vedere tehnic, pompa asigura compatibilitate perfecta cu utilajul tau. Pompa de combustibil iti este livrata alaturi de un o-ring fabricat din cauciuc moale. Va fi extrem de usor sa-l modelezi pe conturul ei si sa termini rapid reparatia!

Este o lauda cand ai terminat cu bine un lucru, nu cand il incepi bine! Poti incepe ziua minunat cu un utilaj care functioneaza, dar daca nu reuseste sa faca fata solicitarilor, graficul tau se duce de rapa. Previi aceste situatii nefaste daca ai incheiata o colaborare de mentenanta. Gaseste-ti un partener de incredere care iti poate oferi aceste servicii intr-o forma personalizata. ACN Piese Utilaje poate fi partenerul tau in acest sens!

Pompa de alimentare Case TX742 - isi etaleaza toate calitatile!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantia pompei este de un an de la data achizitiei. Certificatul de garantie, factura si garnitura vor fi cu pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Case TX742 comandata, in colet.

Poti comanda acum pompa de alimentare Case TX742 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura