Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru Massey Ferguson MF 9306

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 9306
Cod produs
7QRD2EKO-G-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta componenta este responsabila de transferul combustibilului de la rezervor la sistemul de alimentare al incarcatorului telescopic. Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Massey Ferguson MF 9306 este produsa in Europa si reprezinta solutia adecvata pentru inlocuirea componentei vechi din modelul de tractor specificat.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF 9306 a fost creata ca sa asigure debitul si presiunea corecte in instalatia de alimentare a incarcatorului telescopic. Aceste aspecte sunt cruciale pentru o buna functionare. Un debit si o presiune potrivite mentin suprafata pompei de combustibil integra, astfel incat exploatarea sa se faca fara probleme pe termen lung.

Orice nelamurire ai cu privire la acest produs, va fi clarificata de catre un reprezentant ACN Piese Utilaje. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un semn prin apel telefonic sau mesaj pe WhatsApp, ca sa te putem ajuta. Ai in vedere ca oferim consultanta tehnica fara tarif, ca sa stii dinainte ce vei cumpara.

Certificatul de garantie anexat acestui produs iti ofera o valabilitate de 12 luni. Foloseste produsul in mod corect si asigura procedurile de mentenanta specifice instalatiei de alimentare.

Pompa de combustibil ajunge la tine dupa ce faci o comanda la telefon sau online. Daca esti aproape de depozitul nostru (comuna Jilava, judetul Ilfov) o poti ridica personal oricand dupa comanda, in timpul programului standard de lucru.
Daca te afli in alta regiune a tarii, opteaza cu incredere pentru livrare, fiindca timpul de asteptare este aproximat la 24 de ore. Vei primi produsul de la un curier si vei achita contravaloarea la primire.

Ca sa tii pompa alimentare Massey Ferguson MF 9306 in stare buna cat mai mult timp, schimba filtrele de combustibil asa cum scrie in manualul incarcatorului telescopic. De asemenea, un montaj corect este cheia pentru a avea un utilaj cu durata lunga de exploatare.
Cand ai nevoie de un specialist care sa inlocuiasca piese defecte, suna la departamentul nostru tehnic. Vei avea un mecanic experimentat acolo unde stationeaza utilajul tau, in cel mai scurt timp de la solicitare.

Specificatii tehnice:

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura