Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare combina Massey Ferguson MF 542

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina Massey Ferguson MF 542
Out Of stock
Descriere
In munca ta ai nevoie de eficienta si siguranta, de aceea punem la vanzare pompa de alimentare pentru combina Massey Ferguson MF 542.

Aceasta este o productie europeana fabricata din materiale rezistente la multiple solicitari ce nu isi pierde in timp eficienta asigurata. De aceea este prezenta in topul alternativelor de succes ale modelului original, avand un pret de achizitie foarte avantajos.

Articolul este prezent in depozitul nostru din Bucuresti impreuna cu garnitura necesara, de aceea te asteptam cu drag pentru ridicarea pachetului.

In plus, acesta va prezenta si un certificat de garantie valabil 1 an pentru evitarea platilor suplimentare in cazul unor circumstante neprevazute.

Putem livra piesa in orice localitate din tara, de aceea asteptam datele necesare pentru a o expedia la domiciliul tau. Curierul iti va inmana coletul pentru verificare si va astepta efectuarea rambursului pana te asiguri de calitatea promisa.

Daca ai intrebari ia legatura cu unul din consilierii nostri tehnici. Ei sunt la dispozitia ta pentru orice solicitare, la fel cum si mecanicii nostri pot interveni la punctul tau de lucru pentru ajutor la montare. Mai mult, daca motorul utilajului tau prezinta probleme tehnice, ei le vor remedia in timp util.

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Codul pentru acest produs este: ITRYC3D2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura