Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 788P
Cod produs
EM15X2VA-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case 788P este alegerea perfecta in caz ca pompa de combustibil indica semne de uzura! Iti garantam ca vei fi foarte multumit sa observi ca face fata tuturor solicitarilor la care iti expui excavatorul. Materialele din care este fabricata piesa au fost alese in functie de rezistenta, te vei bucura de o durata mult mai mare de utilizare. Fiindca suntem prim importatori ai piesei fabricate in Europa, pretul pe care l-am atribuit componentei este accesibil. Cere o oferta!

Excavezi cu spor cand utilajul raspunde la toate comenzile rapid. Pompa de combustibil ajuta motorul sa functioneze corect. Iar pompa face toate astea daca este ajutata si de un filtru pe masura. Cere oferta de consumabile asistentilor nostri tehnici. Totodata, vei primi solutii de mentenanta si de montaj. Daca intampini greutati in gasirea unui service bun, contacteaza-ne si iti facem legatura cu un service partener autorizat sau trimitem service-ul nostru mobil la tine.

Pompa de alimentare excavator Case 788P - un motor trainic, un excavator harnic!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788P are 1 an garantie de la data achizitionarii. Certificatul de garantie il vei regasi in colet, impreuna cu factura. Ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Livram pompa de alimentare excavator Case 788P comandata in orice localitate din tara, rapid, cu ajutorul serviciilor de curierat. Plata se face ramburs, dupa ce verifici integritatea produsului livrat. Pentru a ridica direct pompa comandata, te asteptam la sediul firmei in orice zi lucratoare!

Cauti un atelier specializat ca sa montezi pompa rapid? Venim in intampinarea dorintelor tale, cu serviciul nostru de asistenta tehnica mobila! Mecanicii nostri colaboratori pot identifica si remedia rapid orice problema a utilajului, intr-un timp scurt de la solicitare, pot acorda ajutor la montarea pompei sau asigura reparatii extinse la motorul utilajului. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura