Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea motor Cummins

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins
Cod produs
NEFWXSV7-E
Out Of stock
Descriere
Vrei sa te asiguri de o buna functionare a utilajului pe care il ai? Iti recomandam sa achizitionezi pentru el doar piese de schimb de calitate, care vor asigura o durata mare de exploatare, in conditii de eficienta sporita.
Aici ai de unde alege, la preturi dintre cele mai bune! Mii si mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv aceasta rola intinzatoare curea motor Cummins din imagini!

De ce merita atentia, interesul tau? Pentru ca iti prezentam o rola intinzatoare cu montaj pe majoritatea motoarelor Cummins, o componenta fabricata in UE. Piesa este de calitate superioara si o regasesti permanent pe stocul nostru, la un pret avantajos!

Esti interesat? Cere acum o oferta pentru aceasta rola intinzatoare curea motor Cummins si afla ce te intereseaza!
Daca te-ai hotarat, poti plasa o comanda acum foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, detalii suplimentare despre acest produs sau altele din oferta noastra, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Garantia oferita de producator o vei regasi in colet, impreuna cu factura.

Poti comanda chiar acum aceasta rola intinzatoare curea motor Cummins si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Dar ai si optiunea de a ridica personal produsul comandat. Te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.
In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.
Afla cum poti beneficia si tu de acest serviciu optional, la locul in care iti desfasori activitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura