Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A22

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest nou rulment butuc Dana Spicer 212-A22 este oricand disponibil in depozitul nostru. Ne place sa fim pregatiti. Sa cunoastem problema inainte ca ea sa apara. Ne aprovizionam inteligent, in armonie cu parcul de utilaje din tara si mereu cu ochii pe stirile din sectorul tehnic. Pentru unii pot fi plictisitoare, insa daca stii sa le citesti nu ai cum sa fii prins pe picior gresit. Ele iti arata de unde vii, unde esti si, mai ales, unde te duci. Dar lasa teoritizarea pe seama noastra. Avem rulmentul, vino sa-l ridici!

Bine ai venit in lumea lumea industriei si tehnicii. Trebuie sa stii ca este un sector dinamic si care nu permite pasi gresiti. De aceea, iti recomandam ca, imediat ce ai facut investitia in parcul de utilaje necesare activitatii tale sa te asiguri de un lucru - furnizorul de piese de schimb. Partenerul care iti va asigura intotdeauna spatele. Utilajele tale se vor defecta uneori in exploatare si vei vedea ca nu este timp de alergat de colo colo dupa solutii. Trebuie sa le ai deja. Iar solutia suntem noi. Cauta-ne, hai sa ne cunoastem si vei vedea ce simplu va fi de aici incolo.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A22 vine impreuna cu o recomandare
Se recomanda fie achizitonat impreuna cu perechea lui si montarea tot in pereche, rolul acestora fiind acela de a asigura transferul de greutate al utilajului la intalnirea dintre fuzeta si carcasa butucului. De asemenea, este indicata si inlocuirea simeringului care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor precum si verificarea uleiul utilizat in transmisia finala, respectiv sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca este nevoie de o presa mecanica pentru montarea lor in pozitia corecta.

In loc de bine ai venit
Este serviciul nostru de consultanta. Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este tot ce ti-ai putea dori in materie de interventii tehnice.

Garantie
Piesele de calitate, cum este si acest rulment butuc Dana Spicer 212-A22 cumparat de la noi, sunt deosebite si merita atentie pana la capat. Referitor la aceasta componenta, nu o trimitem niciodata fara certificatul de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Vrem sa fie bine!

Livrare
Efectuam expeditia rulmentului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici continutul pachetului in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica produsul direct de la sediul depozitului, exista si aceasta posibilitate, suntem deschisi. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Nu e suficient sa gasesti o piesa performanta, despre a carei calitate se stie in toata lumea. Montajul poate sa ii dea valoarea sau dimpotriva, sa i-o reduca. De aceea, te indrumam sa alegi doar servicii profesioniste, care sa asigure integritatea produsului tau, crescandu-i durata de utilizare!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura