Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-A72

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-A72 este exact produsul destinat transmisiei de care ai nevoie. Nici daca il visai nu il gaseai atat de bun. Este visul din vis. Avem mereu grija sa aducem produse destinate reparatiilor de calitate. Pentru ca ele influenteaza munca ta. Cum sunt intretinute utilajele asa vor fi si rezultatele. Si nu este doar o chestiune de eticheta sau de imagine ci este una de calcul rece, analiza si realitate din teren. Poti avea incredere in noi. Caci am vazut destule. Lucram impreuna pentru succes.

Calitatea produselor pe care le cumperi influenteaza direct productivitatea muncii tale. Este regula numarul unu al unui business sanatos in sectoarele productive mai ales. Nu face compromisuri in alegeri si nu lasa lucrurile tehnice nerezolvate. Pana si o simpla inlocuire de rulmenti, efectuat neconform, poate duce la o calitate a lucrarilor slaba. Tine mereu aproape cu furnizorii tai, asculta recomandarile lor caci ei stiu. Suntem de partea ta.

Rulment butuc Dana Spicer 212-A72 un produs care genereaza rezultate imediate
Rolul unui rulment butuc este bine definit in functionarea corespunzatoare a sistemului de transmisie al utilajelor grele. Practic, acest articol face posibila miscarea rotilor cu viteze mari, in conditiile unei frecari reduse la punctul de contact dintre aceastea si axul utilajului. Directia iesita de sub control a utilajului poate fi un simptom. Uzura accentuata doar la un pneu si nu la toate, e un alt simptom al unui rulment ce trebuie degraba inlocuit.

Am primit solicitarea ta, avem solutie la ea!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand nu poti rezolva singur tot soiul de probleme care apar prin parcul tau de utilaje. Noi suntem aici, gata sa intervenim. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa te copleseasca. Las? pe noi!

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-A72 Nu ai cum sa te pacalesti pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
In sectoarele productive, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate. Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau deschizandu-ti portile ca sa vii sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal,desigur, piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la momentul unei operatiuni de inlocuire a rulmentului butuc te sfatuim sa te orientezi catre un specialist din domeniu, unul cu mana sigura si usoara. Nu lasa aceasta operatiune, oricat de simpla ar fi, pe mana unui carpaci. Sunt pe toate drumurile, precum lipitorile din balta. Si doar iti iau banii. Iar utilajul tau prost gresat se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura