Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-B08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Nu ai uneori senzatia ca te afli intr-un palc de brusturi, tot inaintezi prin buruienisul inalt si nu gasesti iesirea? Stai in utilajul tau, tragi de el si vezi ca gafaie. Ce de facut? In buruienis se taie iarba. Iar pentru utilaj da-i un spritz de sanitate. Cum? Treci printr-o reparatie generala. Cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-B08 duci la capat cu succes aceasta operatiune. Nu uita! Neaparat te asiguri de asistenta unui mecanic priceput. Mecanica nu e pentru oricine!

Trenule masina mica/unde-l duci pe Ionica, caci nu e pentru plimbarica. Daca ar avea gura trenul spune ca il duce pe Ionica cu treaba, la Jilava unde are probleme de rezolvat. Acuma ca Dacia lui straveche se mai leaga cu sarma e una, dar problema e la utilajul greu, care fornaie din toti rulmentii. Hai incoace Ionica, rezolvam problemele, o sa pleci cu lista rezolvata. Nu trebuie sa le cari, le trimitem cu un curier, pana ajungi tu, rulmentii si celelalte piese pe care le-ai comandat, vor fi deja acasa.

Rulment butuc Dana Spicer 212-B08 - mana ta dreapta
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Consultanta gratuita la ACN te invita!
O informatia corecta si o recomandare primita la timp ii dau procesului de reparatie a utilajelor avantul necesar pentru o operatiune completa. Astazi isi face tot mai putin loc replica precum aceea ca ?informatia costa?. Nu mai este asa, adevaratul cost il platesti daca o ai si o tii pentru tine. Sau cand o eviti sau o refuzi. La noi informatia nu costa nimic, este un bun comun pe care il impartim prieteneste cu tine. Suna-ne si consultantii nostri stiu ce sa faca.

Garantie
Poti cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 212-B08 Vom pune in pachet, langa factura si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii lupta principala este aceea cu timpul. Venim si noi cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem de ii suna apa in cap. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost tras pe dreapta. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect extinde perioada de functionare si ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura