Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case 1090U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1090U
Out Of stock
Descriere
Cand faci achizitiile de piese de transmisie, nu uita sa adaugi pe lista si acest rulment butuc tractor Case 1090U pe care il vei intalni in depozitul nostru. Produsul nostru are o capacitate de rezistenta grozava, este stabil si sigur, totul pentru a asigura o functionare continua, lina. Coeficientul scazut de frecare rezultat in urma folosirii unui astfel de produs original reduce caldura si ofera o rezistenta excelenta la uzura. Deoarece are costuri reduse si nu necesita cine stie ce intretinere, acesti rulmenti dedicati grupului reductor sunt unii dintre cei mai cautati si apreciati. Pentru o analiza competenta a achizitiilor tale, de acum poti apela cu incredere la o echipa specializata de consultanti care iti sta la dispozitie. Alegi corect si platesti mai putin! Castigi pe fiecare plan! Iti mai spunem si ca rulmentul nostru se va monta pe butuc punte fata!

Acest rulment butuc tractor Case 1090U este o piesa durabila!

Iata ce iti propunem: o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! O componenta ce are rol esential in functionarea grupului reductor! Doar acest rulment va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Servicii multiple pentru tine!

Nu e vorba numei despre o consultanta gratuita! Alaturi de noi gasesti un acces nelimitat si neingradit la informatii! Descoperi ce inseamna un suport pentru clienti, pas cu pas! Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat!

Garantie

Documentatia piesei iti certifica atat provenienta, cat si calitatea! Un rulment butuc tractor Case 1090U vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Nu te ingrijora! Suntem profi pana la capat, iar asta inseamna livrari perfecte! Un rulment butuc pentru tractor Case 1090U este atat de aproape de tine! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noi oferim cele mai rapide si sigure livrari ale produselor ce pleaca din depozitul nostru!

Montaj

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura