Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set placute frana pentru tractor JCB Fastrac 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 150
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau e solicitat zilnic la diferite lucrari, dar simti ca sistemul de franare merge din ce in ce mai rau? Ai nevoie de un set placute frana JCB Fastrac 150 nou! Compatibil si cu modelele JCB Fastrac 150M si JCB Fastrac 150T de cea mai buna calitate. Intreaga ta activitate se va desfasura la superlativ. Acest produs se monteaza pe punte fata si face parte dintr-o gama de top, realizat cu iscusinta in cele mai perfomante ateliere. Investeste pe termen lung, achizitionand acest set de placute, pe care noi il avem in stoc permanent. Investitia ta va merita si se va reflecta in rezultatele pe care le vei obtine.

Si ca sa nu reluam discutia asta cat de curand, alege acest set fabricat de expertii in materie de trasmisii utilaje. Doar un click distanta te mai desparte de aceasta componenta! Gasesti la ACN Piese Utilaje cele mai eficiente solutii, deoarece punem mare accent pe calitate, promptitudine si profesionalism. Intra chiar acum pe site-ul nostru si plaseaza comanda, iar maine produsul va fi al tau! Daca nu stii exact ce alegere sa faci, contacteaza-ne, iar unul dintre consultantii nostri te va indruma spre alegerea corecta.

Siguranta absoluta cu acest set placute frana JCB Fastrac 150 de la ACN Piese Utilaje!
Stii si tu ca siguranta iti ofera eliberare, confort si stres redus. Daca vrei sa lucrezi in conditii optime, trebuie sa te asiguri ca sistemul de franare al utilajului functioneaza ca la carte. Sunt componentele de baza care asigura franarea si oprirea utilajului, prin folosirea fortelor de frecare dintre placute si discul de frana. In concluzie, piese ce nu au voie a fi tratate cu indiferenta! Aplica sfaturile consultantilor nostri si ofera mentenanta corespunzatoare. Suntem bucurosi sa-ti oferim suportul de care ai nevoie!

Siguranta asigurata si calitate garantata!
Din dorinta de a-ti fi de real ajutor, poti beneficia acum de un super serviciu! Consultanta tehnica gratuita! Prin prisma acesteia, ai acces garantat la informatii suplimentare, oferite chiar de consultantii ACN Piese Utilaje. Grija ta este prioritatea noastra. Intri in legatura cu noi folosind datele noastre de contact, iti expui pe larg problema si in cel mai scurt timp posibil, aceasta va fi solutionata eficient.

Livrare
Curierii nostri sunt cei mai rapizi! Comanda acum acest set placute frana pentru tractor JCB Fastrac 150 si in 24 de ore va fi livrat la usa ta! Daca te afli in Bucuresti, poti veni chiar tu sa-l ridici de la sediul nostru. Abia ateptam sa ne cunoastem! Foloseste datele noastre de contact si nu uita, daca se fabrica, o putem aduce!

Montaj
Pentru astfel de proceduri, va fi nevoie sa apelezi la mecanici cu experienta, astfel incat piesele de schimb sa fie pozitionate corect pentru buna functionare a utilajului. Te putem ajuta si in acest sens! Da-ne doar de stire!

Specificatii tehnice

- Set 4 bucati
- 11556/66mm
- Grosime 17mm
- 2 gauri la 98mm, diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura