Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi ZX160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX160
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat pierderi de antigel, e foarte posibil sa ai nevoie de o noua pompa de apa. Altfel, motorul masinariei tale va avea de suferit. Dar nu-i bai, caci avem solutia perfecta pentru tine. Rezolvi rapid si eficent cu aeasta pompa apa excavator Hitachi ZX160 de calitate superioara, o alternativa excelenta a celei originale. Iar pretul ei este super accesibil. Te poti baza pe performantele sale chiar si in conditiile dificile in care iti desfasori activitatea, caci este extrem de rezistenta, face fata provocarilor cu brio. Pompa aceasta poate fi montata si pe modelele Hitachi ZX160LC-AMS, ZX160LC-HCME, ZX160LCT, ZX160W si ZX160W-AMS.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune a masinariei tale, te poti baza pe noi! Avem o gama vasta de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole si celor din constructii. Si iti oferim si suport tehnic, ca sa fii sigur ca le alegi pe cele potrivite utilajului tau. Specialistii nostri identifica rapid cauzele defectiunilor si iti furnizeaza cele mai eficiente si mai avantajoase solutii, tintite pe nevoile utilajului tau. Suna-ne, vei economisi si timp si bani!

Pompa apa excavator Hitachi ZX160 - pentru o functionare impecabila, mizeaza pe calitate!
Unele componente sunt esentiale pentru ca masinaria ta sa poata functiona in parametri optimi. Asa cum este si aceasta pompa apa excavator Hitachi ZX160 care ti-a atras atentia. Pune in miscare lichidul de racire si regleaza, astfel, temperatura motorului. Ca sa fie si mai buna treaba, foloseste si un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. Astfel, prelungesti durata pompei de apa si ii oferi utilajului tau cadrul perfect pentru a functiona impecabil.

De ce sa-ti bati capul cand ai probleme tehnice? Suna-ne pe noi si se rezolva!
Ne inchipuim ca numai de studiat carti tehnice si alte documente n-ai timp cand ti se defecteaza utilajul. Dar nu-ti fa griji, avem solutii pentru tine fara sa mai pierzi timp si energie. Cu un simplu telefonic ai acces la consultanta gratuita de inalta calitate, pentru ca echipa noastra de specialisti se documenteaza permanent, pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii din domeniul tehnic. Ne expui pe scurt situatia si afli tot ce trebuie sa stii. Ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Contacteaza-ne!

Cu o garantie extinsa de 12 luni pentru defectele de fabricatie, esti asigurat cand achizitionezi aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi ZX160 de la noi, asa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme. Nici nu credem sa fie nevoie, dar pastreaza totusi factura si certificatul de garantie, sa fie acolo.

Stim ca graba strica treaba, dar nu si cand e vorba de livrare, caci si urgenta ta e mare. Cu grija si cu atentie, aceasta pompa apa excavator Hitachi ZX160 ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa suni sau sa soliciti o oferta online si pleaca spre tine. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Daca n-ai chef sa o iei de la capat peste putin timp, uita de improvizatii sau de tot soiul de mecanici de ocazie. Montajul lasa-l in seama unor persoane calificate, altfel piesa ar putea fi afectata sau mai risti si alte dandanale. Repari pe-o parte, strici pe alta. De ai nevoie de ajutor in acest sens, da-ne de veste si iti trimitem noi pe cineva de incredere, chiar si o echipa mobila, daca utilajul ti-e imobilizat cine stie pe unde. Nu-i problema pentru noi, nu va mai fi nici pentru tine!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura