Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru concasor Hitachi HR1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
]Hitachi HR1200
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat pierderi de antigel, e un semn ca a cedat garnitura pompei de apa. Ca sa-ti protejezi in continuare motorul de temperaturile ridicate, inlocuieste componenta avariata cat mai rapid. Nu-ti fa griji, avem solutia perfecta de remediere a problemei tale. Aceasta pompa apa concasor Hitachi HR1200 extrem de rezistenta si de fiabila, caci este o alternativa excelenta a celei originale, iar pretul este super accesibil. Poti obtine atat de mult, cu atat de putin. Este conceputa sa duca mult si bine, mai ales daca-i oferi si un lichid de racire cat mai calitativ. Este compatibila si cu modelul Hitachi HR1200S-5.

Investind in componente si consumabile de cea mai buna calitate, prelungesti durata de viata a masinariei tale. Mai bine previi, decat sa tratezi si mai bine iti intretii utilajul actual decat sa fii nevoit sa investesti prea curand intr-unul nou. Gasesti la noi produse alese pe spranceana pentru utilajul tau, caci nu facem rabat la calitate si iti recomandam sa nu faci nici tu. Daca ai nevoie de asistenta tehnica, te poti baza pe noi, caci avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor pregatita sa raspunda solicitarilor tale. Suna-ne!

Pompa apa concasor Hitachi HR1200 - pentru performanta indelungata!
Stii cat de importanta este aceasta pompa apa concasor Hitachi HR1200 pentru masinaria ta? Am putea spune ca ii este indispensabila, caci ea ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Este esential sa-i creezi motorului un cadru optimi functionarii, cu o temperatura prielnica, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Iti recomandam sa folosesti un lichid de racire de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. In acest fel vei prelungi durata de viata a pompei si ii vei eficientiza actiunea.

Spune-ne ce te-apasa! Impreuna putem face o echipa excelenta!
O sumedenie de informatii, de nu stii cum sa le legi sau de ce sa te agati. Stim ca ai lucruri mai importante de facut decat sa-ti prinzi urechile in carti tehnice si tot felul de brosuri pline de date si amanunte. Preluam noi sarcina asta si iti livram informatiile de care ai nevoie, sintetizate special pentru tine, in functie de particularitatile utilajului tau. Contacteaza-ne oricand intampini dificultati de natura tehnica. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

N-ai motive de ingrijorare, aceasta pompa de apa pentru concasor Hitachi HR1200 vine la pachet cu un certificat de garantie in cazul defectelor de fabricatie, valabil 12 luni de la data achizitiei. Sunt rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrarea este floare la ureche, deoarece curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi. Vei primi aceasta pompa apa concasor Hitachi HR1200 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ai idee cat de mult poate dauna un montaj incorect? Poate fi compromisa atat piesa noua cat si cele conexe. Decat sa risti, mai bine te asiguri ca montajul este efectuat de personal calificat, care stie precis ce aspecte sa bifeze, fara a pune in pericol functionalitatea piesei. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona in care te afli.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura