Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi EX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi EX120
Out Of stock
Descriere
Stim cat de stresant poate fi, cand termenele de executie te strang cu usa, sa te mai trezesti si cu o astfel de surpriza neplacuta. Dar ce sa-i faci? Cum ce sa-i faci? Schimb-o. De pompa de apa ziceam. Ca sa-i redai energia masinariei tale cat mai rapid si sa-ti poti relua linistit lucrul. Avem pentru tine o pompa apa excavator Hitachi EX120 de toata isprava, super fiabila si rezistenta, pentru ca stim ca preferi sa fii in teren, nu in service. Este o alternativa excelenta a pompei originale, compatibila si cu modelele Hitachi EX120-5, EX120-5HG, EX120-5LV, EX120-5Z, EX120SS-5 si EX120-5X. Performanta indelungata la un pret super atractiv!

Gasesti la noi produsele necesare intretinerii utilajului tau, totul intr-un singur loc, pentru ca stim ce mult conteaza sa salvezi din timpul tau pretios. De aceea iesim la inaintare si cu suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Ca sa nu-ti mai bati tu capul, discuta cu specialistii nostri si expune-le pe scurt situatia cu care te confrunti. Iar ei vor scoate din tolba cele mai eficiente solutii. Atat de simplu, atat de rapid! Suna-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Pompa apa excavator Hitachi EX120 - pentru o functionare impecabila!
Stii cat de importanta este aceasta pompa apa excavator Hitachi EX120 pentru masinaria ta? Am putea spune ca ii este indispensabila, caci ea ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Este esential sa-i creezi motorului un cadru optimi functionarii, cu o temperatura prielnica, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Iti recomandam sa folosesti un lichid de racire de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. In acest fel vei prelungi durata de viata a pompei si ii vei eficientiza actiunea.

Spune-ne ce te-apasa! Impreuna putem face o echipa excelenta!
O sumedenie de informatii, de nu stii cum sa le legi sau de ce sa te agati. Stim ca ai lucruri mai importante de facut decat sa-ti prinzi urechile in carti tehnice si tot felul de brosuri pline de date si amanunte. Preluam noi sarcina asta si iti livram informatiile de care ai nevoie, sintetizate special pentru tine, in functie de particularitatile utilajului tau. Contacteaza-ne oricand intampini dificultati de natura tehnica. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

N-ai motive de ingrijorare, aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi EX120 vine la pachet cu un certificat de garantie in cazul defectelor de fabricatie, valabil 12 luni de la data achizitiei. Sunt rare astfel de cazuri, dar, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrarea este floare la ureche, deoarece curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi. Vei primi aceasta pompa apa excavator Hitachi EX120 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ai idee cat de mult poate dauna un montaj incorect? Poate fi compromisa atat piesa noua cat si cele conexe. Decat sa risti, mai bine te asiguri ca montajul este efectuat de personal calificat, care stie precis ce aspecte sa bifeze, fara a pune in pericol functionalitatea piesei. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona in care te afli.

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura