Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator Hitachi ZX110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hitachi ZX110
Out Of stock
Descriere
Pentru un motor sanatos si mereu in forma, asigura-te ca temperatura la care functioneaza este una prielnica, pentru ca nu-i place deloc sa se incinga si incepe sa faca figuri. Aceasta pompa apa excavator Hitachi ZX110 este o componenta esentiala pentru motorul tau, caci ii asigura o racire eficienta si, alaturi de un antigel de cea mai buna calitate, face minuni. Este o echivalenta remarcabila a celei originale si poate fi montata si pe modelele Hitachi ZX110-AMS, ZX110-E, ZX110-HCME, ZX110M si ZX110M-HCME. Supe rezistenta si fiabila, iti va oferi performante excelente vreme indelungata, la un pret foarte avantajos.

Stim ca o defectiune nu e nicidecum o placere, dar cu ingredientele potrivite parca nu mai pare un capat de tara. Si daca apelezi la noi le poti rezolva pe toate dintr-o lovitura. Suna-ne si spune-ne ce te doare! Specialistii nostri vor identifica rapid cele mai eficiente remedii pentru problemele tehnice pe care le intampini. Vei gasi la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru utilajele tale. Vei economisi resurse importante alaturi de noi!

Pompa apa excavator Hitachi ZX110 - pentru performanta indelungata!
Aceasta pompa apa compactor Hitachi ZX110 joaca un rol important in arhitectura utilajului tau, am putea spune ca ii este indispensabila. Pentru ca ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Ii asigura un mediu prielnic functionarii in parametri optimi. Si, ca s-o dai bine de tot, foloseste un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. Ii vei prelungi durata de viata si te asiguri ca utilajul tau va functiona impecabil mai multa vreme.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Orice nelamurire ai avea in privinta chestiunilor tehnice, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman, fara sa-ti bati capul. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si iti vor oferi solutii eficiente, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa scutesti si timp, si bani si orice alte resurse. Caci nu-ti fa griji, consultanta este gratuita!

Stai linistit, nu-ti asumi niciun risc. Aceasta pompa de apa pentru excavator Hitachi ZX110 vine la pachet cu un certificat de garantie, valabil 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului, just in case!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji, iti livram aceasta pompa apa excavator Hitachi ZX110 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea de a ridica piesa de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ca sa n-arunci banii pe apa sambetei, asigura-te ca montajul este realizat corect. Nu apela la orisicine, caci un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

Ax 20mm
Fulie cu 4 gauri
1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura