Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Laverda M92

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Laverda M92
Out Of stock
Descriere
In loc sa incepi o noua zi de lucru in forta, stai pleostit uitandu-te la cum sta nemiscata combina ta. Pompa de alimentare combina Laverda M92 ar trebui sa-ti atraga atentia dintr-o mie de componente. Are toate calitatile pe care le cauti la o pompa de combustibil. Este fiabila, eficienta, rezistenta, are tot ce-i trebuie pentru redarea functionalitatii sistemului de alimentare. Se fabrica in Uniunea Europeana si nu costa mult, ea este o piesa aftermarket care se deosebeste de original doar prin pret, in rest e unu la unu.

Are in componenta materiale de calitate superioara si asigura o compatibilitate perfecta cu utilajul tau. Pompa mecanica este actionata de axul cu came. Vei primi si o garnitura odata cu achizitionarea ei. Pe aceasta o folosesti ca sa etansezi corect corpul pompei de blocul motor. Ne poti cere o oferta si vei vedea absolut toate detaliile care te intereseaza, mai mult, accesezi consultanta gratuita si te-ai rezolvat. Acolo stai de vorba cu unul dintre membrii echipei de la tehnic. Primesti cele mai bune sfaturi garantat!

Pompa de alimentare combina Laverda M92 - face fata activitatilor grele ale utilajului!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru combina Laverda M92 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare combina Laverda M92 pe care o doresti!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura