Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Dronningborg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dronningborg
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje nu este umarul pe care sa plangi cand ceva se strica! Noi suntem umarul care trece la treaba si te scoate din impas! Pompa de alimentare combina Dronningborg este modul nostru de a te ajuta acum! Un sistem de alimentare functional, are nevoie de acest model de pompa mecanica, actionata de axul cu came. Uniunea Europeana este locul de unde o importam. Piesa este testata sa faca fata solicitarilor si sa duca eficienta la un alt nivel. Desi este o piesa alternativa, ai toate motivele sa o alegi in locul originalului.

Este la fel de performanta si perfect compatibila cu utilajul tau. Pretul la care se comercializeaza in oferta noastra este rentabil si nu va produce pagube uriase in bugetul tau. Iti livram piesa cu tot cu garnitura ce face etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Pentru ca suntem de parere ca nu toata lumea e as in mecanica si nu toti stiu exact ce nevoi are o combina pentru a fi bine intretinuta, iti oferim gratuit serviciul de consultanta tehnica.

Pompa de alimentare combina Dronningborg - ce mai astepti, nu ai comandat deja?

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau? poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru combina Dronningborg are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare combina Dronningborg pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.

Admisia si iesirea de ??.

Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura